Vi jobber med NewsFlow

Fordi vi bryr oss!

 

Vi er en gjeng med nerder som har jobbet sammen i mange år for å lage den beste publiseringsløsningen for dere.

Vi jobber hardt for at NewsFlow skal ha støtte for nye og moderne løsninger som hele tiden dukker opp.
Vi vet hva vi driver med, og vi brenner for at NewsFlow skal være et produkt våre kunder elsker å jobbe med!

IMG_1096.png

Gunnar R. Tjomlid

Daglig leder og webutvikler, Oslo

silje.jpg

Silje Haugerud

Webutvikler, Oslo

Håkon Granlund

Drift og teknisk, Oppdal

defaultPreviewProfile.gif

Gunnar U. Stangeland

Produktutvikler, Bryne


Thin AS er en videreføring av selskapet SirCon A/S som ble stiftet i 1999 i Sirdal kommune i Vest-Agder. SirCon utviklet mange nettsider, nettbutikker og andre webtjenester for bedrifter og kommuner, i tillegg til webhosting for ca 2500 webhotell og domener. Selskapet driftet også servere og tjenester for bedrifter i inn- og utland i eget serverrom på Tonstad.

I 2008 solgte SirCon ut sin kundemasse til et annet webhostingselskap, og Thin videreførte den øvrige driften, med fokus på webutvikling og serverhousing. I Thin jobber flere av de samme ansatte som i SirCon, og vi har derfor snart 20 års erfaring med profesjonell webutvikling og drift av internettjenester.

Den første nettavisen på NewsFlow ble lansert i 2009, og etter det har kundemassen økt jevnt og trutt. For å kunne gjøre NewsFlow til et best mulig produkt, valgte vi å gradvis fase ut andre tjenester, og fra 2015 har vi jobbet utelukkende med NewsFlow/PageFlow. 

Vi er i dag fire fast ansatte stasjonert i Oslo, Oppdal og Bryne, i tillegg til at vi leier inn en utvikler/tekniker på deltid. Hovedaksjonær og firmaadresse er fortsatt på Tonstad i Sirdal kommune.